Nehéz eset a férfi nem. Bonyolult férfigondolkodásuk néha lehetetlen mi nekünk nőknek értelmezni. Na, szóval visszatérve ehhez a csodás nemhez, hatalmas humorral rendelkeznek, a hódítás tudásával vannak megáldva, csak nem mindegyik tudja ezt kihasználni. Pedig nem kell sok hozzá csak egy kis önbizalom, és jó kis beszélőke.

Szóval, de mikor van férfinap?

Nehéz ezt meg mondani én ilyeneket nem tartok fejben, de ha más szempontból nézzük, akkor mindennap. Ugyanis nézzük, meg hogy mi mindent csinál a férfi a saját kis házában, lakásában. Először is haza megy munka után az ebéd vagy vacsora az asztalon várja,a szennyesei ki vannak mosva,rendes tiszta házba érkezik meg .De gondolom minden családban így várja a feleség a férjét,azért hallottam olyan esetekről, amikor nem,érdekes. Mindig elkalandozok. A férfinak azért van mindennap férfi nap mert mosva,főzve takarítva van rá,a meccsek alatt  nyugalomba el vonulhat a kis italával és csipegetni valójával a másik szobába,és végig nézheti a műsorát anélkül hogy bárki is meg zavarná. Vagyis mire akarok ezzel kitérni? Arra hogy a férfinak nem kell semmit sem csinálni otthon, mert mi nők meg csináljuk, mert nem szeretjük halogatni a dolgokat ezzel szemben a pasik, hát mindent halogatnak. De ez nem baj csak, néha amikor látják hogy mi már nagyon elfáradtunk akkor át vehetnének valamit. Már várom a pillanatot, hogy ez meg történjen, vagy az egész házi munkát meg csinálják.

Wéber W.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujsagiroszak-akg.blog.hu/api/trackback/id/tr452766781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása